Ny verdensrekord

Porsche med et Westfalia-Automotive anhængertræk trækker en Airbus A380

Utroligt. Sensationel. Fantastisk.

En Porsche Cayenne trækker en 285-tons A380 med et anhængertræk fra Westfalia-Automotive.
Forsøget af Porsche er optaget i Guinness Rekordbog.
(Billeder fra Dr. Ing. H. C. F. Porsche AG, ophavsret Dr. Ing. H. C. F. Porsche AG)

Stærk ydeevne

Hvor meget kan en SUV egentlig trække?

Præcis dette ønskede Porsche at vide og førte sammen med Air France en unik eksperiment. Under opsyn af Guinness World Records kontrollør, Pravin Patel, blev forsøget udført. Det hele foregik i Paris i lufthavnen Charles de Gaulle, hvor en Airbus A380 fra det franske luftfartsselskab skulle trækkes ud af en Porsche Cayenne S Diesel.

Pravin Patel var glad: "Jeg har allerede bekræftet nogle store rekordforsøg i min karriere, men at se en Porsche, som trækker en af ​​de største fly i verden, er helt sikkert en af ​​de mest spektakulære begivenheder."

Forskellen mellem bilen og flyet er stor: Cayenne med sine 4,80 meter og næsten to tons. A380 med sine gigantiske 73 meter lang og 285 tons.

Men Porsche Cayenne trak Airbus hele 42 meter bag sig. Fantastisk.

Bag rattet i SUVen fra Porsche med 385 hk sad ingeniør fra Porsche Richard Payne. Han var helt euforisk efter rekordforsøget: "Vi klarede det - jeg er så lettet! Normalt er testen med vores biler er ikke så ekstreme, men i dag har vi gjort en undtagelse."

Rekorden kom i hus ved hjælp af Westfalia-Automotive. Anhængertrækket fra os klarede denne enorme udfordring til topkarater.

Citat fra Porsche: "Jeres anhængertræk var perfekt. Produktet er fuldstændig intakt -! Godt gået "

Se videoen her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigten